Corona ondersteuning & herstel

.

 Corona

Corona heeft vele gezichten van geen klachten tot  dat je er dood aan kunt gaan. Dit maakt het een bijzonder virus. Je bent je daar erg van bewust als je Corona hebt. Vol spanning wacht je af wat doet mijn lichaam met het virus? Hoe ziek wordt ik? En als je omgeving ziek wordt kijk je daar ook op de zelfde manier naar.  Het raakt onze sterfelijkheid aan. En geeft de uitdaging om weer vol voor het leven te kiezen.

Als je redelijk tot zwaar ziek bent geweest duurt het herstel ook lang. Anders dan bij een griepje wat na een poosje vanzelf helemaal verdwijnt. Vergt het herstel van Corona echt iets van jezelf. Het zet alles op z'n kop en jouw energieveld veranderd mee.  Je moet  knokken om weer vol beweeglijkheid en energie te worden. Je word uitgedaagd om het oude los te laten en het nieuwe te omarmen. Naar binnen te keren en jezelf beter te leren kenen.

Zelf ziek

 Ik ben zelf en mijn gezin in de eerste golf ziek geweest. Zoals dat toen zo mooi werd genoemd verdacht van Corona en het zal wel een raadsel blijven of het echt Corona is geweest of een ander virusinfectie.

De klachten leken wel heel erg op Corona en de nasleep ook. Wat mij erg heeft geholpen om te herstellen is  erover praten , rust, wandelen ( begonnen met kleine afstanden), energetisch behandeling op afstand  en live tijdens de nasleep  Ook Yoga oefeningen hielpen mijn borstkast weer verruimen. En vooral leren  accepteren dat het lang duurt. Want nu nog met de kou voel ik alle plekken weer.

Ondersteuning

Door zelf ziek te zijn geweest en met verschillende mensen erover gesproken te hebben. Ben ik met individuele  Corona ondersteuning & herstel gestart in mijn praktijk.  Wat houd dit in:

Corona heeft verschillende fases,  In de eerste face van het ziek zijn  zal de ondersteuning bestaan uit  coachen en energetische behandeling op afstand. Dit zal via Theams gaan. Zodat we elkaar toch kunnen zien. Dit heeft als doel dat de top van de ziekte wordt afgehaald door de energetische behandeling op afstand. En het herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

De coaching helpt je om meer inzicht in jouw proces van ziekte te krijgen.  Zodat je beter weet wat je nodig hebt om te gaan herstellen. Je kan je zorgen en twijfels bij me kwijt en ik zal je aanvullende oefeningen meegeven. Voor o.a. de ademhaling en je middenrifspier.

Deze werkwijze is ook goed toepasbaar als je in het ziekenhuis ligt. En zal dan daarop worden afgestemd.

Herstel

Bij de volgende fase als je niet meer besmettelijk bent. Kom je naar mijn praktijk en zal de coaching  en energetische behandeling daar worden voortgezet.   We bepalen samen wanneer dat moment in het ziekteproces zal zijn. Dit is afhankelijk van verschillende factoren en zal voor iedereen anders zijn.  Veiligheid staat hierin op de eerste plaats. 

Deze  Corona ondersteuning & herstel  zal  persoonlijk op jouw gericht zijn en heeft als doel dat je makkelijker door het proces van ziekte gaat. Je hopelijk sneller hersteld en inzicht krijgt in wat jij op dat moment nodig hebt.  En leer je  waar jouw grenzen liggen.  En hoe die te bewaken.


 Verschillende klachten tijdens de nasleep van Corona

Tijdens de nasleep zijn er verschillende klachten waar je last van kan hebben. Benauwdheidsklachten, Concentratie problemen, niet meer goed kunnen na denken, Soms moeilijk op woorden komen. Ontzettende vermoeidheid, Spierpijn, weinig conditie,  Niet meer goed kunnen doorademen met alle gevolgen van dien. Lang nog verhoging houden.  Hoesten met name in de ochtend. Een grillig patroon van herstel. Het ene moment denk je ik ga goed vooruit en de volgende dag heb je een slechte dag met verhoging. Reuk en smaak verlies wat nog een langere tijd kan aanhouden. Er zijn nog heel veel verschillende varianten. En voor iedereen is het herstel anders. Je hoeft ook niet alle klachten te hebben. Wel kan het herstel maanden duren.


De Corona  ondersteuning & herstel is in geen geval een vervanging voor de reguliere zorg. Belangrijk is het dat je ook een arts ziet. 

Voor wie?

De corona Ondersteuning & herstel is geschikt voor vrouwen en mannen die Corona redelijk tot matig hebben of hebben gehad. En je openstaat om positief, spiritueel en creatief naar je ziekteproces te kijken. Je kunt op elk moment van het ziekteproces ermee starten. Ook als je al in de eerste golf denkt Corona gehad te hebben en nu nog met restklachten zit. Het is een mooie aanvulling op andere therapieën.  Wil je meer informatie of wil je je aanmelden neem dan gerust contact met me op en ontdek wat ik je te bieden heb.