Energetische behandeling op afstand

In de praktijk is er ook de mogelijkheid van een energetische behandeling op afstand. Dit is een methode die ik al jaren toepas in mijn praktijk.  Het is ideaal  als je in een ander land woont of niet in de mogelijkheid bent om naar de praktijk te komen.

De behandeling heeft het zelfde effect als een energetische behandeling in mijn praktijk. Al geef ik wel de voorkeur aan een behandeling in mijn praktijk omdat het contact dan persoonlijker is en het fijn is elkaar in het echt te ontmoeten.

Ik stem me tijdens de afstand behandeling af op de energie van een persoon. Bijvoorbeeld d.m.v. een foto. En voel en zie wat die persoon op dat moment nodig heeft. En stuur dan universele energie toe. Dit  stimuleert het natuurlijke zelfhelend vermogen. Geeft rust en ontspanning.  Na de behandeling voel je je dan ook rustiger, vrolijker en meer geaard.  De behandeling is ook goed te combineren met een telefonische afspraak. Zodat je inzicht krijgt in je persoonlijke situatie en hoe die te verbeteren. 

De behandeling is een fijne krachtige methode als je o. a.: 

- Emotioneel uit balans bent

-  In een intensieve levensfase zit

-  Niet goed geaard bent.


Jonge Kinderen ( 0 tot 6 jaar)

Deze behandeling is ook heel geschikt voor jonge kinderen. Door hun veerkracht nemen ze de energie snel op.  De behandeling is een mooie zachtaardige methode als een kind:

-         Slecht doorslaapt

-         Slecht in slaap komt

-         Emotioneel uit balans is.

-         Hoog gevoelig is.

Deze behandeling pas ik vaak ook toe als een mooie combinatie met de behandeling in de praktijk . Dit heeft als doel dat de jonge kinderen maar een paar keer naar de praktijk hoeven te komen. Hierdoor word het kind  zoveel mogelijk ontlast.