Menselijk energieveld

Je bent je  bewust dat je een lichaam hebt. Waar je minder van bewust bent, is je onzichtbare lichaam. Jouw menselijk energieveld ofwel de aura. Toch is het een belangrijk onderdeel van wie je bent  en hoe je je voelt.

Natuurlijke bescherming

De functie van het menselijk energieveld is o.a. dat het je een natuurlijke bescherming bied. Tegen o.a. informatie van buitenaf, indrukken, negatieve energie en wat mensen tegen je zeggen. Het geeft je  ook energie om te ontwikkelen en te groeien.


Blokkades in het menselijk energieveld

Lichaam, ziel en geest beïnvloeden elkaar. Als ze goed in balans zijn, voel je je krachtig en energiek. Als de balans wordt verstoord door omstandigheden en gewoonten, ontstaan er blokkades in het  menselijke energieveld.  


Dit uit zich in verschillende gevoelens, zoals een vol hoofd, futloosheid en jezelf kwijt zijn. Je hebt geen energie meer. Je zuigt  als een spons al die dingen op, uit je omgeving die in principe niet bij je horen. Hierdoor  ben je o.a. slecht  in staat om bewuste keuzes te maken. . Herken je dit? Dan helpt een energetische behandeling om jouw energieveld weer in evenwicht te brengen.

Energetische behandeling

Een energetische behandeling bestaat uit energie-overdracht  via mijn handen. Het geeft ontspanning, nieuwe energie en je bent na de behandeling goed geaard. Dit helpt je verwerken en beslissingen  nemen. Het geeft je ondersteuning tijdens intensieve levensfases.

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om weer goed contact met jezelf te hebben. Ik vindt het erg belangrijk dat je zelfstandig blijft en daarom leer ik je met oefeningen hoe je bewust omgaat met je energieveld.

Ben je wel toe aan extra energie?  Neem dan contact met me op. Ervaar wat een energetische behandeling met je kan doen.