Theekransje Zentagle

 

Tijdens dit theekransje ga je aan de slag met Zentagle. ( Creatief patronen teken). Je gaat dus letterlijk spelen en tekenen. Het leuke van deze methode is dat je door lijn voor lijn te tekenen een op het oog ingewikkelde patronen maakt. Dit heet Tanglen.  Het is heel eenvoudig en iedereen kan het. 

Dit theekransje biedt jou  een moment van mindfulness.    Door te Tangelen, maak je je hoofd leeg , ontwikkel je je creativiteit en je concentratie vermogen. Je gaat met aan het eind van het theekransje met een uniek kunstwerkje naar huis. 

Dus wil je even ontspannen en tijd voor jezelf?  Geef je dan op voor dit creatieve theekransje door te mailen naar moniekpraktijk@gmail.com

Het theekransje wordt gegeven op 24 juni 2020 . Op een sfeervolle buitenlocatie in Silvolde.  Er wordt  een ochtend , middag en avond editie gegeven. De inloop in de ochtend is om 9:45 uur en ronden af rond 12:00 uur. Middag editie inloop 14:15 uur en we ronden af om 16: 30 uur en de avond editie  inloop 19:45 uur en we ronden af om 22:00 uur. Bij de aanmelding graag even vermelden aan welke editie je wilt deelnemen.

 Jou bijdrage voor dit rustgevende theekransje is € 20,00  ( Incl. thee, lekkers en materialen.)