Moniek Praktijk 

Durf buiten de lijntjes te kleuren

Bewust omgaan met je energiesysteem. 

Basiscursus Leer in 4 lessen de basis principes om optimaal gebruik te maken van je energiesysteem. Na de cursus ga je vol energie  in beweging  om dat leven te creëren dat jij wilt.

In de cursus wordt je bewust van je persoonlijke  energieveld dat om je fysieke lichaam zit. En welke invloed heeft in je dagelijks leven. Het is belangrijk dat je weet wat er  daarin allemaal afspeelt.

Doelgroep: vrouwen die bewust willen omgaan met  gevoeligheid in relatie tot hun omgeving.

Waar geen de 4 lessen over:

Les 1 : Ga je  aan de slag met  aarding.

Les 2 : Gaan we onze grenzen bewaken.

Les 3:  Wat voed onze energie.

Les 4: Schoonmaken en opladen van je energiesysteem.

De cursus is interactief, creatief, luchtig en speels van opzet.

In de cursus krijg je o.a. oefeningen die de basis vormen om optimaal gebruik te maken van je energiesysteem. Ik heb in mijn leven veel aan deze oefeningen gehad. Hierdoor functioneer  ik veel beter in deze drukke maatschappij met al zijn prikkels. Graag wil ik mijn kennis en ervaring  met je delen.  

Investering in jezelf € 485,00 inclusief btw, materialen, energie, plezier, inzichten, inspiratie, thee en lekkers.


Ik  heb een cursus gevolgd bij Moniek  "Bewust omgaan met het energiesysteem" ,

Deze cursus vond ik zeer leerzaam en doeltreffend. Zelf was ik niet bewust van mijn eigen systeem en mede door deze cursus ben ik weer bewust geworden van mijn eigen veld en alleen al door het aarding proces te volgen viel bij mij alles samen aan het eind van de cursus. Mezelf daar zo zuiver waar te nemen was schokkend. Nu doe ik elke dag de oefening die ik aangereikt heb gekregen, bij mezelf te zijn en blijven is nog wel een uitdaging maar ik heb nu wel alle tools mee gekregen waardoor ik niet alles meer toesta. Ik stond altijd open voor de buitenwereld en nu die is aangepakt, ervaar ik veel rust en geluk. Mijn creativiteit van binnen stroomt weer en die was ik lang kwijt. Er heerst rust en is ook ruimte voor plezier en om te spelen met energie. Leuke opdrachten, gevarieerd en doeltreffend.