Verkoop 

Voordat ik mijn praktijk ben gestart. Heb ik heel wat jaren in een winkel gewerkt. Ik heb het altijd erg leuk gevonden om klanten goed te helpen zodat ze met datgene naar huis gaan waar z e blij van worden. Nadat ik mijn praktijk al enige jaren heb gehad. Begon het verkopers vak toch weer te kriebelen. En heb ik in 2018 bewust gekozen, het een onderdeel te laten worden van mijn praktijk.

 Ik sta op verschillende markten en beurzen. één keer per seizoen veranderd mijn praktijk een weekend lang,  in het kleinste winkeltje van Varsseveld  En op afspraak kan er ook gewinkeld worden. Daarnaast is een klein deel van het assortiment te koop in de Landgoedwinkel bij kasteel Slangenburg.

Mijn assortiment  bestaat  uit o.a: 

Tarotkaarten, coachingskaarten en inzichtskaarten.

 Een prachtig product dat met  veel zorg en liefde  wordt gemaakt. Ze bieden een mooie ondersteuning om te leren vertrouwen op je eigen intuïtie. Geven je antwoorden en inzichten over verschillende situaties in je leven. 

Ik vind het belangrijk dat als je een kaartendeck wilt aanschaffen, je de mogelijkheid hebt om die live te zien en te voelen. Je verschillende sets met elkaar kunt vergelijken. Zodat je een bewuste keuze maakt, of de set bij jou past en je er blij van wordt.  Ik geef je daarbij graag uitleg en advies. 

 Daarnaast verzorg ik theekransjes en workshops om je te helpen, meer te verdiepen in het werken met kaarten.

Zentangle wenskaarten , kleurkaarten, notitie- en tekenboekjes.

Doordat ik bij de landgoedwinkel ben terecht gekomen is mijn creativiteit weer gaan stromen. Ik teken graag Zentagles en Zendoodles. Daar laat ik wenskaarten en kleurkaarten van drukken. Ook teken ik op de voorkant van notitie - en tekenboekjes. 

Inspirerende boeken,  raamdecoratie van het seizoen, Ierse gelukskabouters, handgemaakte sieraden, gehaakte sjaals en verrassende en leuke cadeautjes.

Dus wil je eens op je gemak winkelen of in alle rust een kaartendeck uitzoeken? Neem dan gerust contact met me op.