Orakelkaarten

Orakelkaarten hebben geen vaste structuur. En geen vast aantal kaarten in een kaartendeck. Dit in tegenstelling tot Tarotkaarten. Ze hebben vaak wel een bepaald thema zoals o.a.: Natuur, Moeder aarde, filosofie en wetenschap. De kaarten woorden vaak door kunstenaars gemaakt en intuïtief. Op elke  kaart staat een symbolische afbeelding,  die een diepere betekenis heeft. Orakelkaarten hebben geen oude geschiedenis en regels. Die je wel bij de Tarot en de Lenormand kaarten hebt. Het is een vrij moderne uitvinding.

 Deze kaarten zijn goed te gebruiken voor een dag legging, antwoord op een vraag. en in een grotere legging. Er zijn veel verschillende soorten en sferen qua kaarten. Dus voor iedereen is er wel een passend deck te vinden. De kaarten bieden een mooie ondersteuning om te leren te vertrouwen op je intuïtie.  Ik vindt het belangrijk dat de kaarten licht en positief zijn daar koop ik ze op in.  De kaarten zijn online of in de praktijk te koop zie je een kaartendeck die je wel aanspreekt. Neem dan  Contact  met mij op. 


De sprookjes achtige kaarten set

Elfenen openen harten.

14,95 ( exl. verzendkosten)


 Deze kaarten nemen je mee naar het sprookjesbos. Schalks en ondeugend presenteren zich de natuurgeesten uit het kleurrijke rijk van de fantasie. 

Deze kaarten zijn voor iedereen die het geloof in de wereld van licht nog niet heeft verloren, of de toegang daartoe opnieuw wil vinden. Elk van de schalkse dwergen en elk van de betoverende elfen, heeft voor jou een boodschap die je leven lichter maakt. Om de roep van Moeder Natuur te volgen schud je simpelweg de kaarten en dan leg je ze blind in een waaier uit. Denk dan aan een bepaalde situatie in je leven waarvoor je de raad van de natuurgeesten wilt vragen en verbaas je over hun diepe en grondige boodschappen.

 

Creatrix  Alles is mogelijk 

€ 10,00 ( Exl. verzendkosten)

leuke en mooie kaarten set voor een sprookjesachtige prijs.

Kaarten set met 33 kaarten en een bijbehorend boekje met de definities van elke kaart, creatieve ideeën voor voorspellingen en begeleiding bij het kaartleggen.

 Gemaakt door: Melissa HarrisHet is een vrouwen orakel set. Vrouwen kunnen deze set gebruiken als een handig instrument voor inspiratie, bespiegeling, troost, aanwijzing, zelfhulp, onderzoek of gewoon in het dagelijks leven als een eenvoudige herinnering dat alles mogelijk is. Alles is mogelijk wanneer je de Creatrix, die altijd al binnen in jou leefde, activeert. Wees je eigen Creatrix. Stap in je kracht, neem je plaats in binnen de cirkel van Wijze Vrouwen”.