Theekransjes

Tijdens een theekransje ga je op een creatieve, speelse, informele manier de spirituele wereld ontdekken. Daag ik je uit om buiten de lijntjes te kleuren. Daarbij staan thee, gezelligheid en aandacht voorop. Ook is er veel ruimte voor het delen van ervaringen met gelijkgestemden. Elk theekransje heeft een eigen thema. En het helpt creativiteit en intuïtie verder te ontwikkelen. De theekransjes worden op verschillende sfeervolle locaties gehouden. Theekransjes zijn ook super leuk voor tijdens personeel uitjes, vriendinnen groepen etc. Neem gerust contact met me en ontdek wat ik je te bieden heb.

Theekransjes agenda 2020

Theekransje: Psychometrie

20 februari 2020. 19:45 tot 22:00. Tijdens dit theekransje  ga je op spelende wijze kennismaken met het aanvoelen/lezen van voorwerpen of foto’s. Hierdoor ontwikkel je je intuïtie.

 Theekransje: Pendelen

12 maart 2020 . 19:45 tot 22:00.  Tijdens dit theekransje je ga je spelende wijs kennis maken met de pendel. Op een eenvoudige manier zal ik uitleg geven over de pendel en gaan we aan de slag met praktisch oefeningen.

 Theekransje: Spelen met kaarten

21 april 2020. 19:45 tot 22:00. Tijdens dit theekransje ga je spelen met tarot, coaching en orakel kaarten. Zodat je geïnspireerd raakt om de kaarten op verschillende manieren te gebruiken op je levensweg. 

Theekransje: Gelukkig geld

19 mei 2020. 19:45 tot 22:00. Ben jij gelukkig met geld? Tijdens dit theekransje gaan we intuïtief en creatief aan de slag om jou visie op geld onder de loep te nemen. Zodat je bewust omgaat met geld en jou geld gaat lachen!( En jij dus ook  :)

 Theekransje Zentangle

24 juni 2020. 9:45 tot 12:00 Tijdens dit theekransje ga je aan de slag met Zentagle. ( Creatief patronen teken). Je gaat dus letterlijk spelen en tekenen. Het leuke van deze methode is dat je door lijn voor lijn te tekenen een op het oog ingewikkelde patronen maakt.  Het is heel eenvoudig en iedereen kan het.