Ontspanning

 

Op dit moment leven we in een wereld vol met verandering, weerstand, chaos en angst. Dat veroorzaakt veel spanning bij jezelf en in je omgeving.. Het is nu dus extra belangrijk dat je bewust tijd maakt om te ontspannen en op te laden. Vooral voor hoog gevoelige personen en Empaten is het zelfs van levensbelang om op tijd rust te nemen. 

Doordat jij gevoelig bent voor o.a. geluid, licht en emoties van anderen. Put dit je uit en voel je je leeg gelopen, moe en energie loos. Ontspanning en meditatie is een fijne manier om jezelf te ontspannen, spanning van je af te laten lopen.  Inzichten over jezelf te krijgen en op te laden. Door de lichaamsgerichte oefeningen verleg je je aandacht van je hoofd naar je hart en maak je beter contact met je lichaam. Hierdoor raak je meer geaard en ontspannen. En kun je de hectiek van alledag weer aan. 

 Ontspanning en meditatie 

Verleg je  aandacht vanuit je hoofd naar je hart en word je bewust van je lichaam. 

Een keer in de twee weken maak je 45 minuten lang bewust contact met je lichaam.  Ontspan je en  laad je weer helemaal op.  Ook wordt je weer geaard. Dit geeft jou de kracht om met  de dagelijkse uitdagingen rustig om te gaan. En steeds meer vanuit jouw eigenheid te leven.

De 45 minuten bestaan uit lichaamsgerichte oefeningen. Met o.a.  ademhaling -,aarding-  en ontspanning oefeningen, visualisaties  en wordt afgesloten met  een fantasievolle meditatie.  

Deze 45 minuten biedt je o.a.:

Ontspanning en meditatie is een mooie manier  om tot rust te komen en inzichten te krijgen. Je ontwikkeld een betere aarding en je gaat positiever in het leven staan. Door de lichaamsgerichte oefeningen krijg je weer goed contact met je lichaam en intuïtie. Je gaat meer leven vanuit jouw unieke kracht. De ademhaling wordt dieper en je  focus wordt beter. 
Geef je op voor de herfst ontspanning en medititatieOok ontvang je leuke extra's:


Twee opnames met ontspanning oefeningen en mediatie. Die je op je eigen moment gaat beluisteren.

Vooraf wordt er een persoonlijke kaart getrokken en krijg nadien op je app toegestuurd.

Een meditatie dagboek op je mail. Met tips, oefeningen en leuke illustraties.


Lijkt je het heerlijk hier aan deel te nemen? Geef je dan op via onderstaande knop.  

Geef je op voor ontspanning en meditiatieGeef je op voor de herfst ontspanning en meditatie


  en meditiaie gegeven Ontspanning en meditatie wordt gegeven op de  donderdag avond van 20:30 tot 21;15. 

De serie van 8 x  start in September 2022

De waarde wissel voor  serie van 8x =  €  79,50 = 

Er is ook een mogelijkheid om een proefles te volgen voor €5,- of later in te stappen." Voor mij was  het online ontspanning en meditatie  een mooie manier om rust te vinden en tot andere inzichten te komen. De ademhaling- en concentratie oefeningen van Moniek hebben mij geleerd om bewuster te ademen. Hierdoor lukt het mij om beter te focussen en kon ik na het half uurtje beter relativeren.
Ik vond de visualisatie meditaties erg fijn. Moniek neemt je mee in een fantasievolle meditatie, net
alsof je echt in die omgeving bent.
Dank je wel Moniek! De meditatiemomenten waren de rustpuntjes in de week."
Inge.