Moniek Praktijk 

Durf buiten de lijntjes te kleuren

 

Ontspanning

 

Op dit moment leven we in een wereld vol met verandering, weerstand, chaos en angst. Dat veroorzaakt veel spanning bij jezelf en in je omgeving.. Het is nu dus extra belangrijk dat je bewust tijd maakt om te ontspannen en op te laden. Vooral voor hoog gevoelige personen en Empaten is het zelfs van levensbelang om op tijd rust te nemen. 

Doordat jij gevoelig bent voor o.a. geluid, licht en emoties van anderen. Put dit je uit en voel je je leeg gelopen, moe en energie loos. Ontspanning en meditatie is een fijne manier om jezelf te ontspannen, spanning van je af te laten lopen.  Inzichten over jezelf te krijgen en op te laden. Door de lichaamsgerichte oefeningen verleg je je aandacht van je hoofd naar je hart en maak je beter contact met je lichaam. Hierdoor raak je meer geaard en ontspannen. En kun je de hectiek van alledag weer aan. 

Online ontspanning en meditatie half uurtje

Verleg je  aandacht vanuit je hoofd naar je hart en word je bewust van je lichaam. 

Tijdens dit half uurtje maak je bewust contact met je lichaam.  Ontspan je en  laad je weer helemaal op.  Ook wordt je weer geaard. Dit geeft jou de kracht om met  de dagelijkse uitdagingen rustig om te gaan. En steeds meer vanuit jouw eigenheid te leven.

Het half uurtje bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen. Met o.a.  ademhaling -,aarding-  en ontspanning oefeningen  en wordt afgesloten met fantasievolle meditatie oefeningen.  De oefeningen worden in kleine groepjes via teams gegeven.

Het half uurtje biedt je o.a.:

Ontspanning, betere aarding en positiviteit. Je krijgt beter contact met je lichaam en intuïtie. Je gaat meer leven vanuit jouw unieke kracht. De ademhaling wordt dieper en je krijgt persoonlijke ondersteuning.

Lijkt je het heerlijk om aan dit half uurtje deel te nemen? Geef je dan op via onderstaande knop.  Na ontvangst van de betaling ontvang je om de twee weken de link voor dit ontspannen half uurtje. 

Geef je op voor dit heerlijke half uurtje


Dat donderdag avond van 20:30 tot 21;00

6, 20, 7 mei en 3 juni 2021


De waardewissel voor  4x =   29,95  = 7.50 per les ( incl. Btw.)

De waardewissel voor 8x =   59,95 =   7,50  per les ( incl. Btw.)

De waardewissel voor 1x =      8,50 ( incl. Btw.)  per losse les


" Voor mij was  het online ontspanning en meditatie half uur een mooie manier om rust te vinden en tot andere inzichten te komen. De ademhaling- en concentratie oefeningen van Moniek hebben mij geleerd om bewuster te ademen. Hierdoor lukt het mij om beter te focussen en kon ik na het half uurtje beter relativeren.
Ik vond de visualisatie meditaties erg fijn. Moniek neemt je mee in een fantasievolle meditatie, net
alsof je echt in die omgeving bent.
Dank je wel Moniek! De meditatiemomenten waren de rustpuntjes in de week."
Inge.