Corona ondersteuning en herstel

Deze  Corona ondersteuning & herstel  zal  persoonlijk op jouw gericht zijn en heeft als doel dat je makkelijker door het proces van ziekte of herstel gaat. Je inzicht krijgt in wat jij op dat moment nodig hebt.  En leer je  waar jouw grenzen liggen.  En hoe die te bewaken.


 Verschillende klachten tijdens de nasleep van Corona

Tijdens de nasleep zijn er verschillende klachten waar je last van kan hebben. Benauwdheidsklachten, Concentratie problemen, niet meer goed kunnen na denken, Soms moeilijk op woorden komen. Ontzettende vermoeidheid, Spierpijn, weinig conditie,  Niet meer goed kunnen doorademen met alle gevolgen van dien. Lang nog verhoging houden.  Hoesten met name in de ochtend. Een grillig patroon van herstel. Het ene moment denk je ik ga goed vooruit en de volgende dag heb je een slechte dag met verhoging. Reuk en smaak verlies wat nog een langere tijd kan aanhouden. Er zijn nog heel veel verschillende varianten. En voor iedereen is het herstel anders. Je hoeft ook niet alle klachten te hebben. Wel kan het herstel maanden duren.


De Corona  ondersteuning & herstel is in geen geval een vervanging voor de reguliere zorg. Belangrijk is het dat je ook een arts ziet. 

Voor wie?

De corona Ondersteuning & herstel is geschikt voor vrouwen en mannen die Corona redelijk tot matig hebben of hebben gehad. 

 Je openstaat om positief, spiritueel en creatief naar je ziekteproces te kijken. 

Je klachten of rest klachten hebt zoals o.a. : spierpijn, extreme moeheid, slechte concentratie, geen conditie en benauwdheidsklachten, 

Je kunt op elk moment van het ziekteproces ermee starten. Ook als je al in de eerste golf denkt Corona gehad te hebben en nu nog met restklachten zit. Het is een mooie aanvulling op andere therapieën.  


Maak een vrijblijvend bel afspraak