Kaartendecks

Kaartendecks bieden je een mooie ondersteuning om meer inzicht in je gevoeligheid  te krijgen en te  leren vertrouwen op je eigen kracht en intuïtie.  

Een kaartendeck  biedt je een positieve leidraad voor uitdagingen die je  in je dagelijks leven tegenkomt. Het is een mooi  instrument van bespiegeling. Het  inspireert en ondersteunt je. Het geeft je aanwijzingen hoe je kunt handelen in een bepaalde situatie. De kaarten worden met veel  liefde, intuïtie en creativiteit  gemaakt. 

Zelf gebruik ik graag de kaarten tijdens mijn theekransjes, workshops, modules en online sessies. Dit geeft jou nog meer inzicht in dat waar jij op dat moment mee bezig bent. 

Het is belangrijk  dat je een kaartendeck  op een positieve manier inzet.  Het geeft je inzicht in verschillende situaties en je gebruikt het kaartendeck als leidraad.  Het helpt je een  bewuste keuze te maken. Waarbij je ook altijd je nuchtere verstand blijft  gebruiken.  Besef dat je altijd zelf verantwoordelijk bent voor de manier  waarop jij handelt en de keuzes die je maakt.


Een kaartendeck aanschaffen

 

Er zijn zeer veel verschillende soorten kaartendecks te koop. In mijn  webwinkel heb ik een  assortiment opgenomen en in mijn praktijkruimte zijn nog meer varianten te koop  

Als je een kaartendeck wilt aanschaffen is mijn advies om een set met je gevoel uit te kiezen. Neem hier alle tijd voor die je nodig hebt. Ga op zoek naar die set die jouw het meeste aanspreekt. Het is ook van belang om na te denken waar je de set voor wilt gebruiken. 

Zoek je een kaarterdeck voor persoonlijk gebruik, wil je er in een groep mee werken, in je eigen praktijk  of wil je er met kinderen  mee aan de slag?  Dit heeft allemaal invloed op de vraag welke set het beste bij jouw past.  

Bij de aanschaf van een kaartendeck is het is het belangrijk om de verschillende kaartendecks te bekijken en te voelen. De verschillende kaarten uit het deck te zien en de tekst uit het begeleidende boekje te lezen.  Op deze manier ervaar jezelf de  uitstraling van de verschillende decks. En maak je een bewuste keuze. Soms "kleeft" een kaartendeck aan je vast en weet je zeker dat deze kaarten bij je horen. Ook kan het zijn dat een deck je vaker opvalt op het internet of elders. Als dat het geval is, is het zeker de moeite waard om te onderzoeken of het betreffende kaartendeck bij je past. Ik wens je veel succes met jouw zoektocht naar de juiste set.

 

 Gratis kaartendeck adviesgesprek


Het zoeken naar kaartendeck dat bij je past is een uitdaging.  Ik help je hier graag bij als je behoefte hebt aan advies. In het adviseren ben ik gespecialiseerd en geef je als professional tips. Dit doe ik doormiddel van een gratis adviesgesprek.

Tijdens dit gesprek  krijg je de mogelijkheid om verschillende kaartendeks te bekijken en mag je me vragen stellen. Ik  geef je graag meer informatie.  Om te onderzoeken welk kaartendeck bij jou past, zal ik met je meevoelen en je begeleideden zodat je de juiste set aanschaft.. Het doel is dat je heel blij wordt van het kaartendeck en dat je er ook veel gebruik van gaat  maken. Na het gesprek ben je vrij om wel of niet een kaartendeck aan te schaffen.


Mogelijkheden voor een gratis advies gesprek


We plannen een afspraak in mijn praktijkruimte . Dit geeft je de mogelijkheid om de kaartendecks te voelen en in te kijken. De andere mogelijkheid is dat we een adviesgesprek plannen via teams. Bij deze optie laat ik je de verschillende kaartendecks online zien en gaan we samen onderzoeken welke kaartendeck bij je past.

Een gratis individueel kaartendeck adviesgesprek plannen? Maak een afspraak via onderstaande knop. In het vakje "opmerkingen" graag invullen of je naar de praktijk wilt komen of dat je een online adviesgesprek wilt.

Plan een gratis advies gesprek


Ben je enthousiast geworden en je wilt je graag verder verdiepen in de mogelijkheid die het gebruiken met je kaartendecks je te bieden heeft?  Dan biedt ik een leuke  workshop: Spelen met kaarten  aan. In deze workshop geef ik een verdieping in het intuïtief werken met kaarten. Je raakt geïnspireerd en ik leer je op verschillende manieren de kaarten  te gebruiken op je levensweg.


Foto's: Moniek Vet - Anneveldt

Tekst : Celine Hissink en Moniek Vet - Anneveldt