Online ontspanning en meditatie half uurtje.


Verleg je  aandacht vanuit je hoofd naar je hart en word je bewust van je lichaam. 

Tijdens dit half uurtje maak je bewust contact met je lichaam.  Ontspan je en  laad je weer helemaal op.  Ook wordt je weer geaard. Dit geeft jou de kracht om met  de dagelijkse uitdagingen rustig om te gaan. En steeds meer vanuit jouw eigenheid te leven.

Het half uurtje bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen. Met o.a.  ademhaling -,aarding-  en ontspanning oefeningen  en wordt afgesloten met fantasievolle meditatie oefeningen.  De oefeningen worden in kleine groepjes via teams gegeven.

Lijkt je het heerlijk om aan dit half uurtje deel te nemen? Geef je dan op door mij een mailtje te sturen. Met daarin  de serie waar je aan wilt deelnemen. Na ontvangst van de betaling ontvang je elke week dan de link voor dit ontspannen half uurtje. 


Het half uurtje biedt je o.a.:

Ontspanning, betere aarding en positiviteit. Je krijgt beter contact met je lichaam en intuïtie. Je gaat meer leven vanuit jouw unieke kracht. De ademhaling wordt dieper en je krijgt persoonlijke ondersteuning.


De data van de donderdag avonden.

25 februari 2021

4 ,11, 18 maart 2021

25 maart 2021

1, 8 en 15 april 2021.


De waardewissel voor  4x =   29,95  = 7.50 per les ( incl. Btw.)

De waardewissel voor 8x =   59,95 =   7,50  per les ( incl. Btw.)

De waardewissel voor 1x =      8,50 ( incl. Btw.)  per losse les


" Voor mij was  het online ontspanning en meditatie half uur een mooie manier om rust te vinden en tot andere inzichten te komen. De ademhaling- en concentratie oefeningen van Moniek hebben mij geleerd om bewuster te ademen. Hierdoor lukt het mij om beter te focussen en kon ik na het half uurtje beter relativeren.
Ik vond de visualisatie meditaties erg fijn. Moniek neemt je mee in een fantasievolle meditatie, net
alsof je echt in die omgeving bent.
Dank je wel Moniek! De meditatiemomenten waren de rustpuntjes in de week."
Inge.