Referenties


Energetisch coaching 

Anoniem: "Ik leerde om beter te aarden en alle negatieve invloeden van buitenaf niet binnen te laten komen."
Na diverse therapieën vond ik toch dat ik nog progressie kon maken in de verwerking van het loslaten van het verdriet na een heftige scheiding. Ik kwam bij Moniek terecht via haar website en na een vrijblijvend telefonisch consult zijn we samen aan de slag gegaan. Allereerst kreeg ik 2 wekelijks een nieuwe oefening waarmee ik stap voor stap sterker in mijn schoenen kwam te staan. Ik leerde om beter te aarden en alle negatieve invloeden van buitenaf niet binnen te laten komen. Moniek heeft mij op nuchtere wijze geleerd hoe ik mij in het dagelijks leven beter staande kan houden. Ik word door weinig situaties meer uit het veld geslagen.
Daarna heeft Moniek een therapie toegepast waarbij ik definitief mijn energetische banden kon doorsnijden met een persoon. Heel bijzonder en het heeft mij enorm geholpen.
2024

Magnetiseren kinderen

Anoniem: “ Tips hoe hiermee om te gaan als gezin en voor onze dochter in het dagelijks leven.”
Al langer tijd had onze dochter last van diepe nachtmerries waarbij ze voor ons onbereikbaar was. Via via kwamen we bij Moniek terecht. Ze bevestigde gelijk wat wij al vermoede: dat onze dochter hooggevoelig is Moniek heeft haar de afgelopen jaren regelmatig geholpen in hele fijne sessies. Door te praten, oefeningen te doen en energetische behandelingen te geven.
Daarnaast kregen we tips hoe hiermee om te gaan als gezin en voor onze dochter in het dagelijks leven van onze dochter. Zelf heb ik ook meerdere individuele sessies met Moniek gehad die heel waardevol zijn geweest Dit alles heeft zo’n goed effect. En kunnen we meenemen in de rest van het leven van onze dochter maar ook als individu en gezin. Wij zijn Moniek enorm dankbaar en komen af en toe graag langs 2024

Trainingen & workshops

Liane Ruesink:  "Ging daar weg met een goed en fijn gevoel, en helemaal ‘geaard’ .
Ik heb Moniek leren kennen toen ze in engbergen stond met haar kraam met allerlei soorten kaarten. 1 set kaarten trok me aan, en ik kreeg uitleg van Moniek hierover. Ik werd gelijk enthousiast. Later heb ik een aantal theekransjes gehad, met uiteenlopende onderwerpen. Ik heb hier veel over geleerd, met name ook over mezelf. De workshops zijn informatief, leuk, spannend en interessant. Dit doordat Moniek het op haar eigen manier doet. Zet je aan het denken, en aan het werk. Tevens heb ik een paar individuele behandelingen gehad. Ik ging daar weg met een goed en fijn gevoel, en helemaal ‘geaard’. Soms als het even niet wil, is dit echt een verademing, je wordt zo weer goed op weg geholpen, op een prettige manier, met  creativiteit en  humor.  2021