Theekransje: Huis vol rust en inspiratie.

Tijdens dit theekransje krijg je informatie over verschillende mogelijkheden en methodes. Die je helpen om je huis om te toveren tot een oase van rust en inspiratie.  Aan de volgende onderwerpen word aandacht besteed

  • Moodboard maken voor je huis.
  • Opruimen met de methode Marie Kondo.
  • Waarom de “grote schoonmaak” nog niet zo gek is.
  • Energetisch zuiveren van je huis.  
  • Energie versterken en zuiveren in je huis door middel van een koperen acht.
  • Feng shui


Wil je graag een geheel andere kijk op je huis? Meld je dan aan voor dit inspirerende theekransje via onderstaande knop.

Bepaal zelf jouw  dag en tijdstip voor het Theekransje. Door met een eigen groepje te komen. Kom  met minimaal  2 Deelnemers. De workshop is ook individueel te volgen dan geld het uurtarief.

Locatie : Moniek Praktijk Varsseveld

              Of op een locatie in overleg


Geef je op voor het Theekrasnje

  

Tijdens een theekransje ga je op een creatieve, speelse, informele manier  de spirituele wereld ontdekken.

Daag ik je uit om buiten de lijntjes te kleuren. Daarbij staan  thee, gezelligheid en aandacht voorop. Ook is er veel ruimte voor het delen van ervaringen met gelijkgestemden. Elk theekransje heeft een eigen thema.  En Het helpt creativiteit en intuïtie verder te ontwikkelen. Dank je Moniek voor de superervaring gisteren! Ik ging er blanco in en wist vooraf niet goed wat te verwachten. Naar huis gegaan met een waardevol inzicht en nog belangrijker: tools om hieraan zelf “handen en voeten” te geven. Een aanrader!!” 28 januari 2014.

.