Verlies verwerking

As je verliest wat je dierbaar is dan veranderd je leven. Het rouw en verlies proces is een heel normaal proces in je leven. En iedereen krijgt er mee te maken. Iedereen verwerkt verlies op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. 

Tijdens de intensieve periode van sterven en overlijden van een dierbare krijg je met veel emoties te maken. Ook kost dit proces veel energie en je hebt het gevoel alsof je geleefd wordt.

Als je gevoelig van aard bent ervaar je dit proces  vaak nog iets intenser. En brengt dat nog  andere gevoelens met zich mee. Dit omdat jij de dingen  iets anders ziet dan je naaste omgeving. Dit geeft vaak een gevoel van onzekerheid, Omdat jij de enige bent die het ziet en er niet altijd met iemand over kan praten. Hierdoor ga je soms aan je eigen waarneming twijfelen.

Ook kan het zijn dat je na het overlijden merkt dat de overleden dierbare contact met je maakt en je niet goed weet hoe je daar mee om moet gaan. Of je wilt zelf graag contact maar hebt geen idee hoe je dat aanpakt. Of er zijn  nog allerlei andere vragen over jouw proces omdat je het voor jouw gevoel niet goed hebt afgesloten.. 

Herken je je jezelf hierin?  Ik begeleid je graag met humor en creativiteit   Zodat jij vorm en inzicht krijgt in  jouw verlies proces. Met een gezonde dosis nuchterheid  maak  ik het onzichtbare zichtbaar.  Zodat je liefdevol je overleden dierbare los gaat laten. En er een gezond contact ontstaat.

Maak een vrijblijvende bel afspraak