Theekransje: contact met overledenen.

Tijdens dit theekransje staan we stil bij het contact hebben met overleden dierbaren.  Ik deel  mijn visie en kijk op het  overgaan van de ziel naar een andere dimensie. En geef uitleg over het zelf contact hebben met overleden dierbaren.

Daarbij deel ik wat van mijn  mijn eigen ervaringen. Zodat je er niet bang voor hoeft te zijn , maar juist de verbondenheid  er van mag ervaren. Er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen en het delen van jouw ervaringen.

Dus wil je meer informatie over dit onderwerp. En durf je buiten de lijntjes te kleuren geef je dan op voor dit boeiende Theekransje Door onderstaande knop.

Bepaal zelf jouw  dag en tijdstip voor het theekransje. Door met een eigen groepje te komen. Kom  met minimaal  2 deelnemers.  

12 mei 2021 wordt het theekransje gegeven bij Moniek praktijk in Varsseveld. Dit zal nog in kleine groepjes van max twee personen gebeuren. I.v.m. Corona. Zodat we genoeg ruimte hebben. Geef met het aanmelden het tijds vak aan waarin je wilt deelnemen.

Klik hier voor de waarde wissel

Woensdag 12 mei 2021

9:45 uur tot 12:00 uur 

14:15 uur tot 16:30 uur

19:45 uur tot 20:00 uur

Duur van het Theekransje +/-  2 uur

Locatie : Moniek praktijk  Varsseveld

                 Of een locatie in overleg


Geef je op voor dit boeiende Theekransje


Theekransje

Tijdens een theekransje ga je op een creatieve, speelse, informele manier  de spirituele wereld ontdekken. Daag ik je uit om buiten de lijntjes te kleuren. Daarbij staan  thee, gezelligheid en aandacht voorop. Ook is er veel ruimte voor het delen van ervaringen met gelijkgestemden. Elk theekransje heeft een eigen thema.  En Het helpt creativiteit en intuïtie verder te ontwikkelen.