Workshop koester je herinneringen

Allemaal hebben we wel iemand gekend waar we dierbare herinneringen aan koesteren. Iemand waar we lang of kort geleden afscheid van hebben moeten nemen. Door de drukte van alledag nemen we vaak niet de tijd om bewust stil te staan bij de rouwverwerking en wat die persoon voor ons heeft betekend.

Tijdens deze  workshop neem je de tijd om stil te staan bij het overlijden van een dierbare. Je gaat bewust kijken naar wat die persoon voor jouw heeft betekend.  We delen en koesteren de  herinneringen. Die  je later in de workshop in een zielscollage  gaat verwerken. Doordat je er op een positieve, praktische en creatieve manier mee aan de slag gaat. Helpt het je om jouw verdriet een plekje te geven waardoor je  liefdevol gaat loslaten.

Het zal dan ook een workshop zijn met een lach en een traan. Doordat je bewust tijd maakt voor verwerking van het overlijden creëer je ruimte voor rust, intuïtie, creativiteit, kracht en plezier. 

De volgende onderwerpen komen tijdens deze workshop ook  aan bod:  

Waar gaat de ziel na het overlijden naar toe. 

Waarom is het belangrijk om de overledene liefdevol los te laten.  

Kun je nog contact hebben met de overledene? 

Wil jij op eens een andere manier  verwerken en je herinneringen koesteren? Zodat je een gezond contact krijgt met jouw overleden dierbare? Dan is deze workshop echt iets voor jou. 

Deze workshop is ook heel geschikt om samen met o.a. familie , collega's en vrienden te doen. Zo neem je samen de tijd voor de rouwverwerking en het liefdevol loslaten van de dierbare. 
"Ik heb samen met mijn broer en zus de workshop koester je herinneringen gevolgd. Onder begeleiding van Moniek.  Deze workshop was voor ons belangrijk voor de rouw verwerking. Alhoewel dit zwaar klinkt, Was het voor ons een hele waardevolle workshop. Mede dankzij  Moniek haar meelevende, nuchtere en positieve insteek.. We hebben ons verdriet aandacht gegeven en we konden het zelfs tijdens de workshop een plaatsje  geven. Wat heel erg fijn voor ons is."

Ingrid