"Ik help jouw als hoog gevoelige en empaat inzicht te krijgen in jouw gevoeligheid in relatie tot jouw omgeving. Leer je bewust om te gaan met je energieveld.  Zodat jij je unieke talent omarmt en vol energie jouw eigen ruimte gaat innemen."

Moniek


Hoog gevoelig 

 

Ik ben Moniek Anneveldt. Ik ben psycho -  energetisch coach en medium

Begin jaren 70 ben ik geboren in het mooie Slangenburg in de gemeente Doetinchem. Op het platteland tussen de boerderijen ben ik opgegroeid.  Als klein meisje was ik dan ook veel buiten te vinden in  de natuur of tussen de dieren.

Al vanaf jongs af aan kom ik in aanraking met de  spirituele wereld. Doordat mijn vader in de jaren 70 was begonnen met energetische behandelingen en een eigen praktijk . Dit deed hij eerst gewoon in de woonkamer.  Waar wij als kinderen dan om heen speelden.

Ik ben  gevoeliger dan de gemiddelde mens. Met name voor de gevoelens en emoties van anderen. Daardoor paste ik me aan en gaf al mijn energie aan anderen.  Zo bleef er geen energie meer voor mij over. Ik raakte mezelf volledig kwijt en werd erg onzeker.  Ik wilde altijd “normaal” zijn. vond het prima dat mijn vader zo was. Maar wilde er niet aan dat ik zelf ook  helder voelende, helde wetende en helderziende kwaliteiten had.  

                                                                                                                                                Daardoor  heb ik een hele periode ontkend dat ik (hoog) gevoelig en een empaat ben. Dat resulteerde in een burn-out op jonge leeftijd. Gelukkig kwam ik op het juiste moment  ik een goede  therapeut tegen. Dankzij haar ontdekte ik alles over mijn gevoeligheid. Ze leerde mij bewust om te gaan met mijn energieveld.. Zij adviseerde mij om meer richting te geven aan en meer te doen met die gevoeligheid. 

Accepteren wie ik ben

Na veel omzwervingen, en persoonlijke groei ben ik gaan accepteren wie ik ben. En benut ik nu al  mijn kwaliteiten en talenten zoals o.a.: mijn gevoeligheid, creativiteit, humor en enthousiasme in mijn werk. Anderen helpen meer inzicht in hun gevoeligheid te krijgen  Zodat ze weer in beweging komen. Geeft mij veel voldoening. Ik organiseer theekransjes,  workshops, cursussen en evenementen op locatie. En geef daarnaast verdieping met individuele consulten. Bied ( hoog) gevoelige vrouwen de gelegenheid om op een creatieve, speelse manier de spirituele wereld te ontdekken. Zodat ze meer inzicht in zichzelf krijgen. En daardoor meer creativiteit, plezier en energie in hun leven ervaren.


 Seizoenen

Wat als een rode draad door alles in mijn praktijk heen loopt zijn de seizoenen. In de natuur heeft alles zijn eigen tijd. De thema's van de seizoenen geven je tijdens jouw persoonlijke ontwikkeling dan ook een mooie ondersteuning.  Met Verschillende  thema's zoals o.a. loslaten, reiniging, opladen, groei en ontvangen, ga je spelen en werken in relatie tot het seizoen.  Dit geeft je  inzicht in en verbondenheid  met jezelf.  De seizoenen zie je ook terug  in de planning van de onderwerpen van de workshops, thema Webinars, modules en op sociaal media. Want we zijn ten slotte allemaal onderdeel van de natuur.


Maak een vrijblijvende bel afspraak


Liane Ruesink:  "Ging daar weg met een goed en fijn gevoel, en helemaal ‘geaard’ .

Ik heb Moniek leren kennen toen ze in engbergen stond met haar kraam met allerlei soorten kaarten. 1 set kaarten trok me aan, en ik kreeg uitleg van Moniek hierover. Ik werd gelijk enthousiast. Later heb ik een aantal theekransjes gehad, met uiteenlopende onderwerpen. Ik heb hier veel over geleerd, met name ook over mezelf. De workshops zijn informatief, leuk, spannend en interessant. Dit doordat Moniek het op haar eigen manier doet. Zet je aan het denken, en aan het werk. Tevens heb ik een paar individuele behandelingen gehad. Ik ging daar weg met een goed en fijn gevoel, en helemaal ‘geaard’. Soms als het even niet wil, is dit echt een verademing, je wordt zo weer goed op weg geholpen, op een prettige manier, met  creativiteit en  humor.  2021Marjolijn: "Niks geen zweverig gedoe"

Mijn ervaringen over Moniek en haar workshops en energetische behandeling.Moniek is een vrolijke lieve vrouw en vooral ook nuchter.
Dus niks geen zweverig gedoe. Dit vindt ik zelf ook erg prettig.Ze heeft mij handvatten gegeven hoe om te gaan met mijn gevoeligheid en hoe dit toe te passen in de huidige maatschappij. Bijna een jaar geleden voor eerst bij Moniek geweest in eerste instantie voor een energetische behandeling.
Door Moniek haar enthousiasme ben ik ook de workshop ontdek je passie gaan volgen.Voor mij een erg leerzame workshop waar ik na bijna een jaar nog steeds de vruchten van pluk en dingen van leer.


Ik kijk nog regelmatig op mijn moodboard die ik heb mogen maken tijdens de workshop. Na bijna driekwart jaar zijn er al een heel aantal puzzel stukjes in mijn leven helderder geworden als ik terug kijk naar het moodboard.
Ook bij Moniek voor een energetische behandeling geweest. Deze behandeling was  erg prettig. Moniek geeft mij even de bevestiging en steun in de rug die ik op dat moment nodig heb en heeft mijn schouders en rug weer lekker los gemaakt. Alles stroomt daardoor beter door.  


Ellis Breukelaar; "Het beste uit jezelf leren halen"
Moniek is een kundig, vriendelijke en gezellig coach die door vragen te stellen en je gedachten woorden te geven. Het beste uit jezelf weet te halen. Zowel creatief als op persoonlijk vlak heeft het mij veel gebracht. 2014