Ik ben Moniek Vet – Anneveldt, (1972).  

Ik ben spiritueel & Creatief Coach.  Met humor en creativiteit  train ik je bewust omgaan met jouw energieveld. Daardoor krijg je inzicht in jouw gevoeligheid in relatie tot je omgeving. Ik leer je op een speelse manier vertrouwen op persoonlijke kracht en intuïtie. Zodat je vol energie jouw eigen ruimte gaat innemen. 

Wie train Ik :

( Hoog) gevoelige vouwen en vrouwelijke Empaaten.Ik gaf al mijn energie aan anderen.

Al vanaf jongs af aan kom ik in aanraking met de  spirituele wereld. En blijk ik gevoeliger dan de gemiddelde mens. Door mijn gevoelige aard gaf ik al mijn eigen energie aan anderen en had ik voor mezelf niets meer over. Ik wilde altijd “normaal” zijn en heb daardoor een hele periode ontkend dat ik (hoog) gevoelig en een Empaat ben. Dat resulteerde in een Burn-out op jonge leeftijd.

Bewust  leren omgaan met mijn energieveld en gevoeligheid 

Op het juiste moment kwam ik een goede  therapeut tegen. Dankzij haar ontdekte ik alles over mijn gevoeligheid. Ze leerde mij bewust om te gaan met mijn energieveld. . Zij raadde me aan om meer richting te geven aan en meer te doen met die gevoeligheid. Accepteren wie ik ben.

Na veel omzwervingen, en persoonlijke groei   Ben ik gaan accepteren wie ik ben. En benut ik nu al  mijn kwaliteiten en talenten zoals o.a.: mijn gevoeligheid, creativiteit, humor en enthousiasme in mijn werk. Anderen helpen meer inzicht in gevoeligheid en bew te krijgen geeft mij veel voldoening. Ik organiseer theekransjes,  workshops, cursussen en evenementen op locatie. En geef daarnaast verdieping met individuele consulten. Bied ( hoog) gevoelige vrouwen de gelegenheid om op een creatieve, speelse manier de spirituele wereld te ontdekken. Zodat ze meer inzicht in zichzelf krijgen. En daardoor meer creativiteit, plezier en energie in hun leven ervaren.

Mensen zeggen over mij:

Een vrolijke lieve vrouw, creatief, spontaan, eerlijk, aards, flexibel, nuchter, veelzijdig, enthousiast verantwoordelijk en gevoelig. Met veel inlevingsvermogen.


Inspiratie, en leermomenten:

Margreet Blanken: theatertraining. Greetje van der Meer: energetische begeleiding. Tinus Obbink: energetische begeleiding. Yvonne:Intensieve Leergang Spiritualiteit en Paranormale Geneeswijze. Phyllis Krystal : seminar beperkende banden verbreken. Johan Borgman college: opleiding Paranormaal Hulpverlener. Wim Anneveldt: energetische begeleiding. Complementaire zorg; Cursus therapeutisch touch. VPTZ: cursus stervensbegeleiding. Complementaire zorg: cursus hand en voetmassage. Sonja Wolters en Manon van Noort intervisie. Joke Starink – Mellendijk: Mandala tekenen, Soul collage kaarten. Elske kolkman: Spoedcursus theekransjes. Victor van Hunnik: Anders denken anders doen, Herpositioneren.