Moniek Praktijk 

Durf buiten de lijntjes te kleuren

Hoog gevoelig en empaat

Ik ben Moniek Vet - Anneveldt. Begin jaren 70 ben ik geboren in het mooie Slangenburg in de gemeente Doetinchem. Op het platteland tussen de boerderijen ben ik opgegroeid.  Als klein meisje was ik dan ook veel buiten te vinden in  de natuur of tussen de dieren.

Al vanaf jongs af aan kom ik in aanraking met de  spirituele wereld. En blijk ik gevoeliger dan de gemiddelde mens. Door mijn gevoelige aard gaf ik al mijn eigen energie aan anderen en had ik voor mezelf niets meer over. Ik wilde altijd “normaal” zijn en heb daardoor een hele periode ontkend dat ik (hoog) gevoelig en een empaat ben. Dat resulteerde in een burn-out op jonge leeftijd.

Op het juiste moment kwam ik een goede  therapeut tegen. Dankzij haar ontdekte ik alles over mijn gevoeligheid. Ze leerde mij bewust om te gaan met mijn energieveld. Zij raadde me aan om meer richting te geven aan en meer te doen met die gevoeligheid. 

Accepteren wie ik ben

Na veel omzwervingen, en persoonlijke groei ben ik gaan accepteren wie ik ben. En benut ik nu al  mijn kwaliteiten en talenten zoals o.a.: mijn gevoeligheid, creativiteit, humor en enthousiasme in mijn werk. Anderen helpen meer inzicht in hun gevoeligheid te krijgen  Zodat ze weer in beweging komen. Geeft mij veel voldoening. Ik organiseer theekransjes,  workshops, cursussen en evenementen op locatie. En geef daarnaast verdieping met individuele consulten. Bied ( hoog) gevoelige vrouwen de gelegenheid om op een creatieve, speelse manier de spirituele wereld te ontdekken. Zodat ze meer inzicht in zichzelf krijgen. En daardoor meer creativiteit, plezier en energie in hun leven ervaren.


Maak een vrijblijvende bel afspraak


k heb Moniek leren kennen toen ze in engbergen stond met haar kraam met allerlei soorten kaarten. 1 set kaarten trok me aan, en ik kreeg uitleg van Moniek hierover. Ik werd gelijk enthousiast. Later heb ik een aantal theekransjes gehad, met uiteenlopende onderwerpen. Ik heb hier veel over geleerd, met name ook over mezelf. De theekransjes zijn informatief, leuk, spannend en interessant. Dit doordat Moniek het op haar eigen manier doet. Zet je aan het denken, en aan het werk. Tevens heb ik een paar individuele behandelingen gehad. Ik ging daar weg met een goed en fijn gevoel, en helemaal ‘geaard’. Soms als het even niet wil, is dit echt een verademing, je wordt zo weer goed op weg geholpen, op een prettige manier, met  creativiteit en  humor. Liane Ruesink 2021


Mijn ervaringen over Moniek en haar workshops en energetische behandeling.
Moniek is een vrolijke lieve vrouw en vooral ook nuchter.
Dus niks geen zweverig gedoe. Dit vindt ik zelf ook erg prettig.
Ze heeft mij handvatten gegeven hoe om te gaan met mijn gevoeligheid en hoe dit toe te passen in de huidige maatschappij. Bijna een jaar geleden voor eerst bij Moniek geweest in eerste instantie voor een energetische behandeling.
Door Moniek haar enthousiasme ben ik ook de workshop ontdek je passie gaan volgen.
Voor mij een erg leerzame workshop waar ik na bijna een jaar nog steeds de vruchten van pluk en dingen van leer.
Ik kijk nog regelmatig op mijn moodboard die ik heb mogen maken tijdens de workshop. Na bijna driekwart jaar zijn er al een heel aantal puzzel stukjes in mijn leven helderder geworden als ik terug kijk naar het moodboard.
Ook bij Moniek voor een energetische behandeling geweest. Deze behandeling was  erg prettig. Moniek geeft mij even de bevestiging en steun in de rug die ik op dat moment nodig heb en heeft mijn schouders en rug weer lekker los gemaakt. Alles stroomt daardoor beter door. Lieve groetjes Marjolijn


Moniek is een kundig, vriendelijke en gezellig coach die door vragen te stellen en je gedachten woorden te geven. Het beste uit jezelf weet te halen. Zowel creatief als op persoonlijk vlak heeft het mij veel gebracht. 

 Ellis Breukelaar 14 – 10 –‘14

Foto's :  Lydia Plucker en Moniek Vet - Anneveldt
Tekst  :  Celine Hissink en Moniek Vet - Anneveldt