Moniek Praktijk 

Durf buiten de lijntjes te kleuren


Uit evenwicht?


Ben je uit je evenwicht geraakt tijdens of na een intensieve levens fase, zoals  bijvoorbeeld een overlijden van een dierbare?  Zoek je antwoorden op vragen of wil je  graag inzicht en meer energie?  Graag help ik je hierbij.  Met humor en creativiteit leer ik je bewust omgaan met jouw energieveld. 

Samen gaan we aan het werk en krijg je inzicht in jouw gevoeligheid in relatie tot je  zichtbare en onzichtbare omgeving.  Zodat je leert  vertrouwen op persoonlijke kracht en intuïtie.

Met mijn ondersteuning krijg je handvatten en inzichten om jouw overleden dierbare liefdevol los te laten. Hierdoor ontstaat er een gezond contact met jouw overleden dierbare en  ga jij vol energie jouw eigen ruimte innemen.

Moniek Vet - Anneveldt ( 1972)


Wie train ik :

(Hoog) gevoelige vrouwen en vrouwelijke empaten.


Wat wil jij?


 Je zit in een intensieve periode van het sterven en overlijden van een dierbare. Of je hebt die periode pas of al een tijdje geleden  afgesloten. Je wilt een luisterend oor. En je wilt graag ondersteuning om  liefdevol  los te laten. 

Waarschijnlijk voel je je regelmatig moe. En wil je graag meer energie. Je wilt helder krijgen waardoor jouw energie weglekt. En waar je  energie van krijgt.  

Je bent extreem gevoelig voor de emoties en energieën van anderen. En daardoor weet je  niet meer goed wat je eigen behoeften zijn. Je wilt dan ook graag  weten wat wil jij en waar liggen jouw grenzen.

Je wilt graag gelijkgestemden ontmoeten.  Om te leren van elkaars proces. En te vertrouwen op eigen kracht en intuïtie.

Waarschijnlijk heb je weinig hulp gevraagd tijdens het proces. Wil je het graag alleen oplossen. En zo jouw zelfstandigheid behouden. 

Je wilt graag een trainer en coach die voorbij de dingen kijkt. Het onzichtbare zichtbaar maakt. En je daarbij praktische handvatten geeft.

Je wilt een trainer en coach die je met humor en creativiteit. echt een stap verder helpt. Die  Je zo nu en dan een liefdevolle por geeft. Om jou in beweging te zetten.


Maak een vrijblijvende bel afspraak


 

Wat is er bij mij te verwachten.


 Samen gaan we aan werk met jouw proces.

Een  luisterend  oor. Voor jouw verwerking en verdriet. 

Je krijgt handvatten en inzicht om liefdevol jouw dierbare los te laten.

Je leert bewust omgaan te  gaan met jouw energieveld. 

Je krijgt inzicht in jouw gevoeligheid in relatie tot jouw zichtbare en onzichtbare omgeving.

Het onzichtbare wordt zichtbaar gemaakt.

 Met humor en creativiteit,  spiegel ik je terug wat ik voel, zie en waarneem.


"Na een periode waarin ik het even niet meer wist en alleen maar intens moe was, ging ik op zoek naar coaching. Ik wilde met iemand kunnen sparren die ook "voorbij" de dingen kon kijken. En die vond ik bij Moniek. Met humor, met aandacht en zorg, maar zeker ook met een liefdevolle por om mij weer in beweging te zetten. Daarbij is het ook zo fijn om letterlijk "op te laden" bij haar.

Het is zo fijn om mijn eigen patronen helder te krijgen en daarmee zelf aan de slag te gaan zodat er ook daadwerkelijk iets veranderd.

Gedurende deze periode overleed ook mijn moeder. Hoe bijzonder was t om, samen met Moniek en mijn zus,  te kunnen zorgen voor een liefdevol loslaten voor mijn moeder.
Hoe waardevol is ons contact  dank daarvoor."

Liefs Marga 2021 


Foto's :  Lydia Plucker en Moniek Vet - Anneveldt
Tekst  :  Celine Hissink en Moniek Vet - Anneveldt