Spiritueel, creatief en speels verbinding met jezelf en anderen aangaan


Wil je meer ontspanning, vrolijkheid en creativiteit? Bewustzijn over je gevoeligheid? En leren hoe je spiritualiteit toepast in je dagelijks leven?  Graag help ik je hierbij. 

Samen gaan we aan de slag door spiritueel, creatief en speels verbinding met jezelf en anderen aan te gaan. Krijg je inzicht in jouw gevoeligheid in relatie tot je omgeving. Met humor en creativiteit leer ik je bewust omgaan met jouw energieveld.

 Je krijgt praktische handvatten en tips. Je leert  vertrouwen op persoonlijke kracht en intuïtie. Je gaat je unieke talenten omarmen. Zodat je vol energie je eigen ruimte inneemt en je gaat richten op het vormgeven van dat leven waar jij blij van wordt.

Moniek Anneveldt


Neem vrijblijvend contact met me op


Magnetiseren 

Magnetiseren  helpt om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Het wordt ook wel energetisch behandelen genoemd. Een energetische behandeling bestaat uit energie-overdracht via mijn handen.Energetisch coaching
Ik coach en train je met humor en creativiteit bewust omgaan te gaan met je energieveld. Geef je meer inzicht in je gevoeligheid in relatie met je omgeving. Zodat je meer creativiteit, plezier en energie in je dagelijks leven ervaart.