Workshop: Koester je herinneringen.

Zielscollage maken van een overleden dierbare

Allemaal hebben we wel iemand gekend waar we dierbare herinneringen aan koesteren. Iemand waar we lang of kort geleden afscheid van hebben moeten nemen. Door de drukte van alledag nemen we vaak niet de tijd om bewust stil te staan bij de rouwverwerking en wat die persoon voor ons heeft betekend.

Tijdens deze  workshop neem je de tijd om stil te staan bij het overlijden van een dierbare. Je gaat bewust kijken naar wat die persoon voor jouw heeft betekend.  We delen en koesteren de  herinneringen. Die  je later in de workshop in een zielscollage  gaat verwerken. Doordat je er op een positieve, praktische en creatieve manier mee aan de slag gaat. Helpt het je om jouw verdriet een plekje te geven waardoor je  liefdevol gaat loslaten.

Het zal dan ook een workshop zijn met een lach en een traan. Doordat je bewust tijd maakt voor verwerking van het overlijden creëer je ruimte voor rust, intuïtie, creativiteit, kracht en plezier. 

De volgende onderwerpen komen tijdens deze workshop ook  aan bod:  

Waar gaat de ziel van de overledenel na het overlijden naar toe. 

Waarom is het belangrijk om de overledene liefdevol los te laten.  

Kun je nog contact hebben met de overledene? 

Sta je open om op een spirituele en creatieve manier je rouw te  verwerken en je herinneringen te  koesteren?  Geef je dan op voor deze bijzondere workshop. De workshop wordt gegeven op donderdag 2 november van 19:45 uur tot +/- 22;00 uur. Jouw bjdrage voor deze workshop is  € 45,- euro ( incl thee/ koffie, wat lekkers en matreialen.


Geef je op voor de workshop


Deze workshop is ook heel geschikt om samen met o.a. familie , collega's en vrienden te doen. Zo neem je samen de tijd voor de rouwverwerking en het liefdevol loslaten van de dierbare. Bepaal zelf jouw  dag en tijdstip voor de workshop.  Minimaal  2 deelnemers. De workshop is ook individueel te volgen dan geld het uurtarief.


Ervaring van een deelnemer

"Ik heb samen met mijn broer en zus de workshop koester je herinneringen gevolgd. Onder begeleiding van Moniek.  Deze workshop was voor ons belangrijk voor de rouw verwerking. Alhoewel dit zwaar klinkt, Was het voor ons een hele waardevolle workshop. Mede dankzij  Moniek haar meelevende, nuchtere en positieve insteek.. We hebben ons verdriet aandacht gegeven en we konden het zelfs tijdens de workshop een plaatsje  geven. Wat heel erg fijn voor ons is."

Ingrid 2020