Magnetiseren

Magnetiseren  helpt om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Het wordt ook wel energetisch behandelen genoemd. Een energetische behandeling bestaat uit energie-overdracht via mijn handen.  Magnetiseren heeft als doel om de energiestromingen van het lichaam, de aura, chakra's,  en meridianen beter te laten doorstromen. Waardoor klachten gaan verminderen of  zelfs verdwijnen. Blokkades op te heven zodat de energie balans wordt hersteld. Na de behandeling voel je je rustig, ontspannen en geaard. 

 Dit helpt je verwerken en beslissingen  nemen. Het geeft je ondersteuning tijdens intensieve levensfases.

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om weer goed contact met jezelf te hebben. Ik vindt het erg belangrijk dat je zelfstandig blijft en daarom leer ik je met oefeningen hoe je bewust omgaat met je energieveld.

Ben je wel toe aan extra energie?  Ervaar wat een energetische behandeling met je kan doen.

Maak een vrijblijvende bel afspraak


Energetische behandeling op afstand
Er ook de mogelijkheid van een energetische behandeling op afstand. Dit is een methode die ik al jaren toepas in mijn praktijk.  Het is ideaal  als je in een ander land woont of niet in de mogelijkheid bent om naar de praktijk te komen.
De behandeling heeft het zelfde effect als een energetische behandeling in mijn praktijk. Al geef ik wel de voorkeur aan een behandeling in mijn praktijk omdat het contact dan persoonlijker is en het fijn is elkaar in het echt te ontmoeten.
Ik stem me tijdens de afstand behandeling af op de energie van een persoon. Bijvoorbeeld d.m.v. een foto. En voel en zie wat die persoon op dat moment nodig heeft. En stuur dan universele energie toe. Dit  stimuleert het natuurlijke zelfhelend vermogen. Geeft rust en ontspanning.  Na de behandeling voel je je dan ook rustiger, vrolijker en meer geaard.  De behandeling is ook goed te combineren met een telefonische afspraak. Zodat je inzicht krijgt in je persoonlijke situatie en hoe die te verbeteren.


Energetische behandeling voor jonge kinderen ( 0 tot 6 jaar )
Bij een Energetische behandeling voor jonge kinderen gaat het om ontspanning en aarding.  Het consult zal +/- 30 tot 60 minuten duren. En zal het grootste deel uit een energetische behandeling bestaan. Daarnaast geef ik je inzichten mee over jouw  kind.
Jouw  kind krijgt alle tijd om zich op zijn of haar gemak te voelen. En ligt  tijdens de energetische behandeling op de behandeltafel of zit bij jou op schoot.   Door zijn vitaliteit reageert een kind vaak flexibel en snel op de behandeling. In eerste instantie zullen er dan ook maar 3 a 4 behandelingen in de praktijk nodig zijn.
Energetische behandeling op afstand  voor Jonge Kinderen ( 0 tot 6 jaar)
Deze behandeling is ook heel geschikt voor jonge kinderen. Door hun veerkracht nemen ze de energie snel op.  De behandeling is een mooie zachtaardige methode als een kind:
-         Slecht doorslaapt
-         Slecht in slaap komt
-         Emotioneel uit balans is.
-         Hoog gevoelig is.
Deze behandeling pas ik vaak ook toe als een mooie combinatie met de behandeling in de praktijk. Dit heeft als doel dat de jonge kinderen maar een paar keer naar de praktijk hoeven te komen. Hierdoor word het kind  zoveel mogelijk ontlast.