Meditatie en ontspanning avond

Een laagdrempelige manier  om tot rust te komen en contact te maken met je lichaam. Is te ontspannen en te mediteren. doordat je gaat ontspannen wordt de spanning en stress minder in je lichaam. Door oefeningen te doen verleg je je aandacht van je hoofd naar je hart en lichaam. Ontwikkel je een betere gronding en laad je weer helemaal op.

Tijdens deze avond gaan we aan de slag met lichaamsgerichte oefeningen. waaronder o.a.  ademhaling -,aarding-  en ontspanning oefeningen, visualisaties, creatieve meditatie  en  fantasievolle meditatie. We eindigen de avond met een kopje thee en de mogelijkheid  om te delen wat er gevoeld en ervaren is. 

Dus wil je graag:

  • Stress en spanning verminderen.
  • Beter contact met je lichaam.
  • Goede gronding
  • Focus verbeteren.
  • Creativiteit ontwikkelen
  • luisteren naar je intuïtie
  • tijd voor jezelf.


Data :

Maandagavond 8 juli, 9 september,7 okt, 11 november  2024. Inloop 19:50 tot ongeveer 21:00.

Waardewissel  per avond  €11,- per avond ( incl. een kopje thee).Locatie: Hugz  Stationsstraat 14, 7021 CK Zelhem

Lijkt het je heerlijk hier aan deel te nemen? Geef je dan op via onderstaande knop. De avond is ook geschikt als je nog niet veel ervaring hebt met ontspannen en mediteren.

Geef je op voor de meditatie en ontspanning avond


" Voor mij was  het online ontspanning en meditatie  een mooie manier om rust te vinden en tot andere inzichten te komen. De ademhaling- en concentratie oefeningen van Moniek hebben mij geleerd om bewuster te ademen. Hierdoor lukt het mij om beter te focussen en kon ik na het half uurtje beter relativeren.
Ik vond de visualisatie meditaties erg fijn. Moniek neemt je mee in een fantasievolle meditatie, net
alsof je echt in die omgeving bent.
Dank je wel Moniek! De meditatiemomenten waren de rustpuntjes in de week."
Inge.