Meditatie en ontspanning avond

 Een keer in de maand geef ik een meditatie en ontspanning avond zodat je bewust contact maakt met je lichaam.  Ontspan je en  laad je weer helemaal op.  Ook wordt je weer geaard. Dit geeft jou de kracht om met  de dagelijkse uitdagingen rustig om te gaan. En steeds meer vanuit jouw eigenheid te leven.

Op dit moment leven we in een wereld vol met verandering, weerstand, chaos en angst. Dat veroorzaakt veel spanning bij jezelf en in je omgeving.. Het is nu dus extra belangrijk dat je bewust tijd maakt om te ontspannen en op te laden. Vooral voor hoog gevoelige personen en Empaten is het zelfs van levensbelang om op tijd rust te nemen. 


Meditatie en ontspanning

Ontspanning en meditatie is een fijne manier om jezelf te ontspannen, spanning van je af te laten lopen.  Inzichten over jezelf te krijgen en op te laden. Door de lichaamsgerichte oefeningen verleg je je aandacht van je hoofd naar je hart en maak je beter contact met je lichaam. Hierdoor raak je meer geaard en ontspannen. En kun je de hectiek van alledag weer aan.


Tijdens deze avond gaan we aan de slag met lichaamsgerichte oefeningen. waaronder o.a.  ademhaling -,aarding-  en ontspanning oefeningen, visualisaties  en  met  een fantasievolle meditatie. We eindigen de avond met een kopje thee en de mogelijkheid  om te delen wat er gevoeld en ervaren is. 

Meditatie en ontspanning  is een mooie manier om tot rust te komen en inzichten te krijgen. Je ontwikkeld een betere aarding en je gaat positiever in het leven staan. Door de lichaamsgerichte oefeningen krijg je weer goed contact met je lichaam en intuïtie. Je gaat meer leven vanuit jouw unieke kracht. De ademhaling wordt dieper en je  focus wordt beter. 


Data :

Maandagavond 22 januari 2023.  Inloop 19:45 tot ongeveer 21:30.

Donderdagavond 22 februari 2023. Inloop 19:45 tot ongeveer 21:30.

Maandagavond 11 maart 2023. Inloop 19:45 tot ongeveer 21:30.


Waardewissel voor deze avond  11,- per avond ( incl. een kopje thee). Lijkt het je heerlijk hier aan deel te nemen? Geef je dan op via onderstaande knop.  

Geef je op voor de meditatie en ontspanning avond


" Voor mij was  het online ontspanning en meditatie  een mooie manier om rust te vinden en tot andere inzichten te komen. De ademhaling- en concentratie oefeningen van Moniek hebben mij geleerd om bewuster te ademen. Hierdoor lukt het mij om beter te focussen en kon ik na het half uurtje beter relativeren.
Ik vond de visualisatie meditaties erg fijn. Moniek neemt je mee in een fantasievolle meditatie, net
alsof je echt in die omgeving bent.
Dank je wel Moniek! De meditatiemomenten waren de rustpuntjes in de week."
Inge.