Liefdevol je overleden dierbare loslaten

Als je iemand verliest die je dierbaar is dan veranderd  dat je leven. Het rouw- en verliesproces is een heel normaal proces waarmee Iedereen te maken krijgt . Dit verlies verwerkt een ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. 

Tijdens de intensieve periode van het sterfproces en overlijden van een dierbare krijg je met veel emoties te maken. Dit proces kost  veel energie en je hebt het gevoel dat je geleefd wordt. 

 

Als je gevoelig van aard bent, ervaar je dit proces  vaak nog intenser. Ook brengt het nog  andere gevoelens met zich mee. Dit omdat jij de dingen  anders ziet dan je naaste omgeving. Waardoor je een gevoel van onzekerheid  kan krijgen.

Misschien heb je een gevoel van eenzaamheid. Omdat jij de enige bent die het anders ziet.  Waardoor je aan je eigen waarneming gaat twijfelen.

Of het stervensproces  is niet goed  afgesloten.  je  hebt veel vragen. je vindt het moeilijk om door het rouwproces te gaan. omdat er veel boosheid, onbegrip, verdriet en onzekerheid is.

Ervaar je dat de overleden dierbare na zijn overlijden contact met je zoekt. En je  weet niet goed hoe je hier mee om wilt gaan?  Omdat je dit best spannend vind.

Of je wilt zelf graag contact met jouw overleden dierbare. Je weet niet of dit echt wel kan. Je hebt geen idee hoe je dat aanpakt.

Herken je je jezelf hierin?  Ik begeleid je graag in dit proces waarbij ik humor en creativiteit belangrijk vind. Op deze manier krijg  jij inzicht in  jouw verlies en hoe je hiermee omgaat. Met een gezonde dosis nuchterheid  maak  ik het onzichtbare zichtbaar.  Zodat je liefdevol je overleden dierbare los gaat laten. En er een gezond contact ontstaat. jij weer vol energie je eigen ruimte gaat innemen.

 

 

Maak een vrijblijvende bel afspraak 

“Hennie T: "ze voelt de dingen  perfect aan en laat daarbij ieder in zijn waarde."
De rust die alleen al de praktijkruimte uitstraalde bracht je gelijk in een ontspannen stemming. Moniek straalt die rust zelf ook uit en neemt alle tijd en ruimte om je te helpen en om samen naar oplossingen te zoeken. Haar behandelingen maken dat je er dagenlang prettig van voelt en ze kan je net over een drempel heen helpen.
Ook met stervensbegeleiding geeft zij net dat beetje extra waaraan je op dat moment behoefte hebt. Ze voelt de dingen zo perfect aan en laat daarbij een ieder in zijn waarde.
Moniek was ons tot grote steun bij en na het overlijden van vader wat op het eind behoorlijk choquerend was door een maagbloeding. Dan is het heel fijn dat er iemand naast je staat die grip op de zaak heeft en je kan leiden en geruststellen op dit soort moeilijke momenten!”