Magnetiseren

Magnetiseren ( energetisch behandeling) is een behandelvorm en heeft als doel om de energie van het lichaam, de aura, chakra's,  en meridianen beter te laten doorstromen. Ook pijnlijke spieren, gewrichten,  zieke en pijnlijke organen gaan hierdoor beter doorstromen. Op deze manier wordt de balans tussen lichaam en geest positief beïnvloed. Hierdoor wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd en kunnen de klachten gaan verminderen of  zelfs verdwijnen. 

Magnetiseren ( energetische behandeling) bestaat uit energie-overdracht via mijn handen. De behandeling word gegeven als je staat, zit of ligt. Dit gaat in overleg. We kijken samen naar wat er nodig is en je prettig vindt.


Waarbij kan Magnetiseren een goede ondersteuning bieden:

  • Verlichting van allerlei soorten pijnklachten.
  • Gewrichtsklachten : zoals o.a. rugpijn, hernia, nek klachten,  schouder klachten, verstuikingen, whiplash. spanning in het lichaam, etc.
  • Herstellen na een operatie.
  • Hoofdpijnklachten; zoals hoofpijn migraine, etc.
  • Onrustklachten: nerveuze spanningen, hyperventilatie, etc.
  • Vermoeidheidsklachten zoals gebrek aan energie, burn out, slaapstoornis.
  • Corona
  • Psychische/emotionele klachten: stress, overspannen, depressieve gevoelens, etc.
  • Tijdens verlies verwerking, trauma verwerking etc.

Ook  is magnetiseren een mooie aanvulling naast ergo therapie, fysiotherapie en psychotherapie. Heb je hier een vraag over neem dan contact met mij op.

Meerdere behandelingen

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om weer goed contact met jezelf  te krijgen  en de energie stroming op gang te brengen. Het aantal behandelingen en de frequentie is afhankelijk van de aard van de klachten en hoe het verloop is van de behandeling. Na ongeveer 5 behandelingen merk je vaak wel of de behandeling aanslaat. De duur van de behandeling is 35 tot 60 minuten. 

Naast het magnetiseren is er de mogelijkheid dat ik je persoonlijk begeleid en ondersteun bij psychische of emotionele problemen. Dit doormiddel van ontspanning en ademhalingsoefeningen, meditatie en of energetisch, spiritueel of creatief coaching.  Dan zal de duur van de behandeling  60 tot max 90 minuten zijn.

Telefonisch intake gesprek (vrijblijvend)

Tijdens het telefonisch intake gesprek geef ik uitleg over mijn werkwijze en kijken we samen of er een basis  is voor een behandeling en welke manier van behandelen het beste bij je past.


Maak een vrijblijvende bel afspraak


Magnetiseren op locatie.

Alleen in situaties als je echt niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen. Bijvoorbeeld door een lang ziekbed, opname ziekenhuis of een stervensproces. En het w fijn is om persoonlijk contact en begeleiding te krijgen. Dan kom ik op locatie magnetiseren, uiteraard in overleg met de behandeld arts of specialist. Ik reken dan wel kilometer vergoeding en een vergoeding voor de reistijd.

Fotobehandeling

Er ook de mogelijkheid van een  magnetiseren op afstand   Het is ideaal  als je in een ander land woont of niet in de mogelijkheid bent om naar de praktijk te komen.

De behandeling heeft het zelfde effect als een energetische behandeling in mijn praktijk. Al geef ik wel de voorkeur aan een behandeling in mijn praktijk omdat het contact dan persoonlijker is en het fijn is elkaar in het echt te ontmoeten.

Ik stem me tijdens de afstand behandeling af op de energie van een persoon. Bijvoorbeeld d.m.v. een foto. En voel en zie wat die persoon op dat moment nodig heeft. En stuur dan universele energie en geconcentreerde aandacht toe. Dit  stimuleert het natuurlijke zelfhelend vermogen. Geeft rust en ontspanning.  Na de behandeling voel je je dan ook rustiger, vrolijker en meer geaard.  De behandeling wordt  gecombineerd met een telefonische afspraak. Zodat je inzicht krijgt in je persoonlijke situatie en hoe die te verbeteren.

Ik stel geen medische diagnoses.

Ik ben geen arts en zal daarom ook geen medische diagnose stellen. De (huis) arts is de  aangewezen persoon die een reguliere diagnose mag stellen. Ik vindt het belangrijk dat de client met de huisarts bespreekt wat de klachten zijn.  Als je al bij een (huis) arts of specialist word behandeld  kun je deze behandeling gewoon voort zetten.
Ook zal ik als ik tijdens de behandeling klachten waarneem je adviseren om hiermee naar de huisarts te gaan om dit te bespreken.