Energetisch coaching
Ik coach en train je met humor en creativiteit bewust omgaan te gaan met je energieveld. Geef je meer inzicht in je gevoeligheid in relatie met je omgeving. Zodat je meer creativiteit, plezier en energie in je dagelijks leven ervaart. Je krijgt inspiratie, energie, bevestiging en een zet in de juiste richting. Je wordt uitgedaagd om buiten de lijntjes te kleuren. Waardoor je leert te vertrouwen op jouw intuïtie, waarnemingen, creativiteit en eigen kracht. Zodat je vol energie in beweging komt om dat leven te creëren die jij wilt. En ik ondersteun jouw proces met energetische behandeling.


Energieveld
Doordat je extreem gevoelig bent voor de emoties en energieën van anderen. Weet je niet meer goed wat je eigen behoeften zijn en waar  jouw grenzen liggen. Het is dan erg belangrijk dat je bewust wordt van jouw  energieveld.  dat je inzicht krijgt in je valkuilen, En weet hoe je jezelf oplaadt.  Zodat je de beste versie van jezelf leert kennen. Het energieveld is een belangrijk onderdeel van wie je bent en hoe jij je voelt.
De functie van het energieveld is o.a. dat het je een natuurlijke bescherming bied. Tegen o.a. informatie van buitenaf, indrukken, negatieve energie en wat mensen tegen je zeggen. Het geeft je  ook energie om te ontwikkelen en te groeien.
Lichaam, ziel en geest beïnvloeden elkaar. Als ze goed in balans zijn, voel je je krachtig en energiek. Als de balans wordt verstoord door omstandigheden en gewoonten, ontstaan er blokkades in het  menselijke energieveld.
Dit uit zich in verschillende gevoelens, zoals een vol hoofd, futloosheid en jezelf kwijt zijn. Je hebt geen energie meer. Je zuigt  als een spons al die dingen op, uit je omgeving die in principe niet bij je horen. Hierdoor  ben je o.a. slecht  in staat om bewuste keuzes te maken. 

Hooggevoelig

Herken jij het gevoel dat je op een rotonde zit? Je maar rondjes blijft rijden omdat je  niet weet welke afslag je moet nemen?
Heb jij het gevoel dat je eigenlijk niet thuishoort in deze wereld?
Vindt je het moeilijk om je grenzen aan te geven en te bewaken ?
Ben jij gauw overprikkeld?
Verlies jij je regelmatig in emoties en problemen van andere mensen?
Ben jij gevoelig voor geluid , stoffen en of geuren?
De kans is dan erg groot dat jij Hoog gevoelig of een Empaat bent.