Workshop: Spelen met kaarten

Tijdens deze  workshop  ga je  intuïtief spelen met tarot, coaching en orakel kaarten. Zodat je geïnspireerd raakt om de kaarten op verschillende manieren te gebruiken op je levensweg. Orakel en tarot kaarten bieden een mooie ondersteuning om te leren vertrouwen op je eigen intuïtie. Je leert dan ook om de kaarten intuïtief  te  duiden.

Doordat je gaat werken  met verschillende kaartleggingen. Krijg je tijdens de workshop verassende inzichten over jezelf. Dit geeft jouw duidelijkheid en bevestiging van wat jij op dat moment nodig hebt. Ook is er ruimte voor het delen van ervaringen met het werken met kaarten. Je mag eigen kaarten meenemen en verschillende sets zijn beschikbaar om mee te werken.

De workshop wordt gegeven op donderdagavond 23 mei inloop vanaf  19:50 uur en we ronden af rond 22:00 uur. Waardewissel voor deze leerzame workshop is € 37,50 p.p.

Dus wil je wel eens op een verrassende manier spelen met kaarten? Geef je  op  via onderstaande knop.

Geef je op voor de workshop: Spelen met kaarten

Lokatie: Hugz hub. Stationstraat 14, 7021 CK, Zelhem

Bepaal zelf jouw  dag en tijdstip voor de workshop. Door met een eigen groepje te komen. Kom  met minimaal  2 deelnemers. De workshop is ook individueel te volgen dan geld het uurtarief..