Werken op locatie

Ik vindt het heerlijk om vrijheid te hebben en daarom werk ik graag op verschillende locaties in de regio. Bij elke workshop, module en cursus wordt aangegeven op welke locatie het wordt gegeven.  De 1 op 1 consulten zullen merendeel  op de locatie in Zelhem plaats vinden. Al is daar ook overleg in mogelijk. Als je nog leuke locaties weet dan hoor ik dat graag.

Locaties:

Hugz hub Zelhem

Stationsstraat 14,  7021 CK,   Zelhem

In het centrum van Zelhem bevindt zich een bijzondere cadeauwinkel met veel producten die met liefde , aandacht  en met de hand zijn gemaakt. Daarnaast  bieden ze hele leuke flexwerkplekken te huur aan.

 Workshop ruimte.                      Meditatie ruimte.                       coaching ruimte.

 

De Edelstenen zolder.

Oude Wehlseweg 19, 7007 GE Doetinchem

In het voormalige oud Dichteren in Doetinchem zit de Edelstenenzolder. Het is een prachtige "schatkamer" met een warme en natuurlijke uitstraling. Het is een bijzondere plek voor verkoop van mineralen en edelstenen. en waar je advies krijgt over de geneeskrachtige werking.

Het is een plek voor bewustzijn, een plek om thuis te komen bij jezelf. Het is op een zolder gelegen. En is alleen via een trap te bereiken.

De Wisdom: 

Geurinkstraat 5 Silvolde.

Deze locatie is in het buitengebied van Silvolde. Het is een rond gebouw die gedeeltelijk in de grond staat. Het is met bewuste aandacht en liefde  gebouwd. Dit geeft dan ook  een bijzondere sfeer. Deze locatie geeft de mogelijkheid om even weg te zijn uit het dagelijks leven zonder gevoel van plaats en tijd. En helpt je naar je innerlijke stem te luisteren.