Magnetiseren ( energetische behandeling) voor jonge kinderen ( 0 tot 6 jaar)


Bij magnetiseren ( energetische behandeling)  voor jonge kinderen gaat het om ontspanning en aarding. En om de prikkels te verzachten die binnekomen. Door het energieveld te harmoniseren ontstaat er meer doorstroming in het lichaam. Waardoor het kind weer beter in zijn vel komt te zitten. 

Magnetiseren ( energetische behandeling) bestaat uit energie-overdracht via mijn handen. Het kind krijgt alle tijd om zich op zijn of haar gemak te voelen. En ligt of zit tijdens de energetische behandeling op de behandeltafel. Of zit bij een ouder op schoot.

Door zijn vitaliteit reageert een kind vaak flexibel en snel op de behandeling. In eerste instantie zullen er dan ook maar 2  a 3  behandelingen in de praktijk nodig zijn. Het consult zal +/- 30 tot  45 minuten duren.

Een energetische behandeling  kan een mooie ondersteuning bieden als een kind: 

  • Slecht doorslaapt.
  •  Slecht in slaap komt.
  • Buikklachten heeft.
  • Emotioneel uit balans is.
  •  Hoog gevoelig is.
  •  Lichamelijke klachten Heeft.


Telefonisch intake gesprek (vrijblijvend)
Tijdens het telefonisch intake gesprek geef ik uitleg over mijn werkwijze en kijken we samen of er een basis  is voor een behandeling en welke manier van behandelen het beste bij je  kind past.

Maak een vrijblijvende bel afspraakFotobehandeling

Magnetiseren op afstand  Deze behandeling is ook heel geschikt voor jonge kinderen. Door hun veerkracht nemen ze de energie snel op. Ik stem me tijdens de afstand behandeling af op de energie van een het kind .d.m.v. een foto. En voel en zie wat het kind op dat moment nodig heeft. En stuur dan universele energie toe en concentrerende aandacht.. Dit stimuleert het natuurlijke zelfhelend vermogen. Geeft rust en ontspanning.  Na de behandeling voet het kind zich rustiger, vrolijker en meer geaard.

De foto behandeling wordt vaak in  kombinatie met de behandeling in de praktijk worden toegepast Dit heeft als doel dat de jonge kinderen maar een paar keer naar de praktijk hoeven te komen. Hierdoor word het kind  zoveel mogelijk ontlast.

Ik stel geen medische diagnoses.
Ik ben geen arts en zal daarom ook geen medische diagnose stellen. De (huis) arts is de  aangewezen persoon die een reguliere diagnose mag stellen. Ik vindt het belangrijk dat de je met de huisarts bespreekt wat de klachten  van het kind zijn.  Als je  kind al bij een (huis) arts of specialist word behandeld  kun je deze behandeling gewoon voort zetten.
Ook zal ik als ik tijdens de behandeling klachten waarneem je adviseren om met je kind naar de huisarts te gaan om dit te bespreken.