2021-04-21

Aarde

Ben jij je bewust dat het een voorrecht is dat we nu op dit moment op de aarde mogen zijn? Of voelt dat heel anders voor jou? Meer dat het een straf is en dat je gebukt gaat onder alles wat er is. Het geeft niet hoe jij er in staat. Alles is goed. Het is ook zo dat deze tijd grote uitdagingen voor je heeft.

Besef dat als je weerstand en pijn voelt dat dat je de mogelijkheid geeft om te veranderen.  Deze tijd legt nu eenmaal een vergrootglas op dat waar je nog naar mag kijken. Dat wat verandering behoeft. Daarom zitten we ook in deze boeiende tijd! Want er is nog heel veel verandering  nodig om anders naar de dingen te gaan kijken. En dat gaat niet zonder weerstand, chaos, angst en pijn.

Dus ga ervoor en maak een stap. Ga door jouw weerstand en pijn.  Laat je angst los. En durf eerlijk te kijken naar dat wat er speelt. Kijk zonder oordelen en wijzen naar dat wat een ander moet veranderen. De verandering begint bij jezelf. Wat is jouw verantwoordelijkheid, jouw kracht, jouw bijdrage?

Belangrijke eerste stap is goed contact met de aarde energie. Vooral als je extreem gevoelig bent voor emoties en energieën van anderen. Dus goed gegrond en geaard zijn. Dit wordt vaak gezegd., Maar is in de praktijk best een uitdaging.  De aarding en gronding heb je nodig als basis. Van hieruit ga je bouwen. Om jouw dromen en veranderingen te manifesteren in het dagelijks leven. Dus durf buiten de lijntjes te kleuren en begin met een eerste stap. Maak bewust contact met onze mooie aarde.

Admin - 09:14:54 @ algemeen | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.