Hersft Betovering

Donderdag 12, vrijdag 13, zaterdag 14  en zondag 15

oktober 2023.

Tijdens de Herfst Betovering wordt de praktijkruimte omgetoverd tot een betoverde plek vol sfeer van het seizoen, spiritualiteit en magie. De volgende activiteiten staan dan op het programma:

Herfst inspiratie.

Loop donderdagmiddag,  vrijdag middag of zaterdag middag tussen 13:30 uur en 16:00 uur  gerust even binnen voor advies, inspiratie en verkoop van tarotkaarten, coaching kaarten, inspirerende boeken, wenskaarten,  bijzondere sieraden en verrassende spirituele cadeautjes. Kom op je gemak even rondsnuffelen. Een heerlijk theetje staat voor je klaar.

Heksen Theekransje

Tijdens dit theekransje ga je op een positieve, speelse en creatieve manier kennismaken met de oude spirituele traditie van de Wicca. Je gaat spelen met spreuken, elementen en maakt je eigen mini heksenbezem. Je gaat vooral de vrolijke en lichte kant van deze spirituele traditie ervaren.
Donderdag avond 12 oktober van 19:45 uur tot 22:00 uur.
Vrijdag avond 13 oktober van 19:45 uur tot 22:00 uur.

  

 Hefrst ontspanning  en meditiatieHeb jij zin in om creatief en speels met je intuïtie bezig te zijn? En durf je buiten de lijntjes te kleuren? Dan ben je van harte welkom om tijdens deze dagen even binnen te lopen  en / of geef je op voor het heksen theekransje. Ik ontmoet je graag op de Herfst Betovering.