Workshop werken met de 8 figuur

Als hoog gevoelige persoon ben je extreem gevoelig voor de  emoties en energieën van anderen.  Dan is het belangrijk dat je weet hoe jij je eigen energieveld beschermd. Zodat jij in jouw kracht blijft.

Tijdens de workshop ga je kennismaken met het werken met de 8 figuur. Deze methode is ontwikkeld door  Phyllis Krystal. Hiermee bescherm je je eigen ruimte en gebied. En tegelijkertijd word vermeden om andermans gebied binnen. te komen. Je leert hoe je dit gaat toepassen in je dagelijks leven. Het is een zeer effectieve oefening voor mensen die snel beïnvloed worden door hun omgeving.  En is makkelijk toepasbaar. Je leert beter bij jouw eigenheid te blijven en wordt daardoor veel minder beïnvloed door de meningen en emoties van anderen.

Ook als je al eens gewerkt hebt met de 8 figuur is de workshop geschikt. Je frist het nog een keer weer helemaal op en je krijg zicht op of de oefening genoeg en goed inzet.

Bepaal zelf jouw  dag en tijdstip voor de workshop. Door met een eigen groepje te komen. Kom  met minimaal  2 deelnemers. De workshop is ook individueel te volgen dan geld het uurtarief.


De workshop word gegeven op  ...  Inloop 19:45 en we ronden af rond 22:00 uur Waarde wissel  van deze leerzame workshop  € 42,50

Locatie:  

Geef je op voor de workshop


 

Phyllis Krystal was een psytherapeute. 

Zij heeft een methode ontwikkeld voor zelfbewustwording Dit heeft ze gedaan op basis van de Jungiaanse psychologie .

Ze is 102 jaar geworden en ze reisde nog op hoge leeftijd over de wereld  om  les te geven in het beleven van vrijheid. Ik heb de eer gehad om een seminar van haar te mogen bijwonen. Ik heb grote bewondering voor haar hoe zij in het leven stond en hoe zij training gaf aan groepen..

Phyllis Krystal Mei  1914 -  December 2016.